Szépség és szépségápolás kategória portfólió 

 

 

ranctalanitas.jpgRÁNCTALANÍTÁS: ranctalanitas.tlap.hu  

Leírás: Ránctalanító módszerek, otthoni ránctalanítás. Egyre több ránctalanító módszer létezik mind a plasztikai sebészet, mind a kozmetika, mind pedig az otthoni ránctalanítás témakörében. A Ránctalanítás tuti tlap segít kiigazodni a lehetőségek között, akármely megoldást is választod.  A természetes, otthoni ránctalanító módszerek és plasztikai, kozmetikai beavatkozások segítségedre vannak, hogy késleltesd az idő múlását. A választás Rajtad áll: válassz belátásod és lehetőségedhez mérten. A Tuti Ránctalanítás Fórumon megvitathatod a fentiekkel kapcsolatos témaköröket.

 

borapolas.jpgBŐRÁPOLÁS: borapolas.tlap.hu  

Leírás: Bőrünk testünk legnagyobb szerve. Külső-belső ápolása, karbantartása nemcsak esztétikai kérdés - egészség. Bőrünket nap mint nap rengeteg veszély fenyegeti, éppen ezért fontos, hogy védelmét kellően biztosítsuk. Rengeteg tényező játszik ebben szerepet - pl. bőrtípusok, időjárás, életkor, betegségek, stb. -, tehát nem mindegy, hogyan állunk a problémák megoldásához. A Tuti Bőrápolás linkgyűjtemény sok-sok tanácsot ad a bőrápolás széles skálájához, de javarészt az otthoni kozmetikához, bőrápoláshoz. Amit lehet, csináld magad és természetesen.

 

szepsegapolas.jpgSZÉPSÉGÁPOLÁS: szepsegapolas.tlap.hu  

Leírás: Hogy nézek ki? Jól áll? Mit szólnak? Nem ciki? Húú, ez nagyon jól néz ki! Nekem is ilyen kell!
UGYE ISMERŐS?! A szépségápolás ma a kulturált, esztétikus megjelenés feltétele. Mindig voltak, vannak és lesznek irányzatok. A divatot a szépségápolásban is diktálják. Sőt maga a szépségápolás ma már ipari méreteket öltött. Évszázadok óta keresik a választ arra, hogy mi a szépség: tudósok, filozófusok, esztéták, stb. és magunk is mindennapjainkban. Pro és kontra ehhez a válaszkereséshez próbálok segítséget nyújtani. De ne feledd: LÉGY ÖNMAGAD!

 

arcapolas.jpg

ARCÁPOLÁS: arcapolas.tlap.hu

Leírás: Arcápolás minden korosztálynak, akár otthon. Arcápolási termékek, tippek: nem biztos, hogy rögtön a kozmetikába kell rohannod vagy az orvoshoz. Oldalam segít abban, hogy valóban nyugodt környezetben, otthonodban el tudd végezni a legfontosabb, akár a mindennapi arcápolást. Arcunkon életmódunk, a stressz, az életvitelünk meglátszik - légy minden nap megnyerő és ápolt. Sugározd a természetességet, annál nincs szebb és imponálóbb!

 

noi_temak.jpgNŐI oldalak, női témák: noi.tlap.hu  

Leírás: A női oldalak, női témák gyűjteménye: nőkről nőknek, nőkről férfiaknak és nem utolsósorban férfiaknak a nőkről szól. Oldalamon megtalálsz minden jelentősebb női oldalt az interneten szinte minden témában, legyen az szerelem, párkapcsolat, szépség, egészség, fogyókúra, divat, horoszkóp, karrier, szabadidő, hobbi, baba, család és még számtalan női téma, nem csak nőknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet